Last Minutes Nijl cruises


Bekijk en vergelijk de vele last minute Nijl cruises
TUI.be
Sunjets.be
Corendon.be
Sunweb.be

Zin om de schatten van Egypte te ontdekken, maar geen zin om uren in een stoffige jeep door te brengeen? Dan is een voordelige last minute Nijlcruise voor u de perfecte oplossing. Een Nijlcruise brengt je in alle comfort en luxe van je sterrenschip naar de grootste bezienswaardigheden in Egypte. Een Nijlcruise heeft bovendien steeds een vol pension of all inclusive formule, en er reist steeds een Nederlandstalige gids mee. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken over de organisatie van je reis, het plannen van de excursies of het voorbereiden van je maaltijden. Massa’s tijd over om van de zon en de prachtige bezienswaardigheden te genieten!

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

Egypte is het ideale vakantieland voor wie houdt van cultuur en geschiedenis. Een Nijlcruise is bovendien de beste en snelste manier om al deze schatten uit te oudheid te bezoeken. Je bezoekt onder andere Luxor, Aswan, Abu Simbel, de piramiden en de Vallei der Koningen. Een bezoekje aan de hoofdstad van Egypte, Caïro, is meestal ook mogelijk. Een Nijlcruise kan je bovendien perfect combineren met een strandvakantie aan de Rode Zee. In de badplaatsen Hurghada, El Gouna en Sharm el Sheikh geniet je van een heerlijk ontspannende strandvakantie en kan je de prachtige koraalriffen gaan verkennen tijdens het duiken of snorkelen. Drink een cocktail in een hippe strandbar in Hurghada, geniet van het romantische ‘Venetië van Egypte’ in El Gouna of kies voor Sharm el Sheikh als je de geschiedenis van Egypte nog beter wil leren kennen.

Een last minute Nijlcruise in Egypte is bovendien een erg voordelige keuze. Egypte is een erg voordelige bestemming, en tijdens je Nijlcruise geniet je bovendien van een volpension of all inclusive formule, dus ook voor je maaltijden hoef je geen extra budget te voorzien. Boek nu een last minute Nijlcruis in Egypte en geniet met volle teugen van een voordelige vakantie vol zon en cultuur.